Kérlek írj nekem

Helló!

Örülök, hogy felkereste a blogomat, és érdeklődik egy cikk közzétételének lehetősége iránt. Kérjük, szánjon egy percet a teljes oldal elolvasására, amely egyértelműen elmagyarázza irányelveinket, a benyújtási folyamatot és az általunk elfogadott tartalmat.

Javaslom, hogy tegyek közzé egy érdekes témájú cikket a weboldalamon. Annak érdekében, hogy jó és hasznos cikket kaphassanak az olvasók, javasoljuk, hogy a kiadvány megrendelése előtt ismerkedjen meg a közzétételi szabályokkal.

Kiadási követelmények:

 1. Egyedi: A cikknek 100%-ban eredetinek kell lennie, és korábban sehol nem publikálták. A plágium nem megengedett. Nem teszek közzé semmit, amit korábban máshol tettek közzé.
 2. Hossz: A cikk hossza legalább 1200-1500 szó legyen. Fenntartom a jogot az üzenet bármikori megváltoztatására.
 3. Fényképezés: Fényképeket, grafikonokat, táblázatokat stb. kell csatolni. Ebben a cikkben. Hitelesítő adatokat is hozzáadhat az elsődleges forráshoz. Csak a Pixabay-en használhat képeket szerzői jog nélkül.
 4. A tartalom minősége: A cikknek jó minőségűnek kell lennie, és a szöveget be kell küldeni a Grammarly és Hemingway részére, hogy a szöveg nyelvtanilag helyes és olvasható legyen.
 5. Bemutató: Remélem, helyesen tudsz írni egy cikket címsorokkal (nagybetűkkel) és linkekkel. Minden cikket docs.google.com formátumban, közzétehető HTML-kóddal kell beküldeni.
 6. Téma: A cikkek témája kapcsolódjon a blogomhoz.
 7. Időzítés: Nincs határidő, de elvárom, hogy időben írj és tartsd nyitva a kommunikációt.

Ebben az esetben a cikk nem fogadható el közzétételre:

 1. Olyan cikkek, amelyek sértik a törvényt, félrevezethetik vagy károsíthatják az olvasó egészségét (kaszinó, drog, erőszakos tartalom stb.). Ha egy cikket tartalom vagy témája miatt nem tartok publikálásra alkalmasnak, jogom van megtagadni a közzétételt.
 2. Ha a cikket egy másik webhelyről másolták (kétértelmű tartalom).

Hogyan írjak magamról?

Küldj e-mailt a címre [email protected]

Levelet írni:

 1. Milyen cégnek vagy és hogyan néz ki a weboldalad?
 2. A megjelent cikk tárgya és rövid leírása.
 3. Ha linkeket szeretne hozzáadni, listázza ki az összes felvenni kívánt céllinket (URL és horgonyszöveg minden hivatkozáshoz) (maximum 1-2 link cikkenként).
 4. Tartalmazzon példákat más korábban megjelent cikkekre.

Az árak és a közzétételi feltételek kérésre elérhetőek.

Várom levelét.